Om verksamheten

Nordvärmlands Smådjurspraktik AB är ett företag som arbetar med djursjukvård och förebyggande djurvård ur perspektivet att alltid sätta djurets bästa i centrum. Företaget har varit verksamt sedan 1991. De djur vi behandlar är hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur så som smågnagare, fåglar och reptiler.

Vi saluför högkvalitativt foder anpassat både för det friska djurets behov och foder anpassade som en del i behandlingen av olika sjukdomar. Vår butik tillhandahåller även andra djurtillbehör.

Våra patienter kommer från hela Norra Värmland inklusive Fryksdalen, även från Västvärmland samt stora delar av Dalarna. Vi har även mycket långväga patienter och alla är självklart välkomna!

Vi kan erbjuda sjukvård med kirurgi och medicin av erfarna veterinärer. Vi har tillgång till röntgenutrustning och ett väl fungerande laboratorium för blodprovsanalyser. Vi är behöriga att utföra artificiell insemination, hjärtintyg och patellaintyg.

Vi har även experter knutna till vår verksamhet, bl.a. ögonspecialist, tandläkarkonsult och ledkirurg.

I den förebyggande vården kan vi erbjuda rehabilitering efter skador och ingrepp exempelvis i form av massage och stretching.

Vi satsar på att ständig utbilda och utveckla såväl veterinärer som övrig personal för att kunna ge Ditt djur det bästa tänkbara omhändertagandet och Dig den bästa servicen.

Välkomna!

  • Just Nu!

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/9/1/e/nvsp.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2678 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/9/1/e/nvsp.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2678